طرز تهیه :
* یه توضیحی همین اول بدم ، از آنجاییکه ذائقه ها با هم فرق داره و ممکنه یکی دسر شیرین دوست داشته باشه و یکی کم شیرین و ... پس بمرور می تونید مقدار غلظت قهوه و شکر و کرم وسط این دسر رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .
* ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا حل بشن.

* بعد اجازه بدین قهوه خنک بشه .
* نکته : در صورت تمایل می تونید از کافی میکس غلیظ هم استفاده کنید .

* پنیر خامه ای رو با همزن یک دقیقه هم بزنید .

* بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید . با کلیک بر روی این لینک می تونید انواع خامه ها و طریقه درست کردن خامه فرم گرفته رو ببینید : 

* سپس شکر و وانیل رو اضافه کرده و با همزن بمدت یک دقیقه دیگه هم بزنید .
* نکته : بهتره شکر دانه ریز بریزید .

* خوب ، مواد وسط تیرامیسو به همین راحتی آماده شد .

* این یه بسته بیسکویت لیدی فینگر  هست که برای تهیه این دسر باید ازش استفاده کنیم .

* بیسکویت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون می چینیم.
نکته : دقت کنید که کافیه بیسکویت یک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نیست که داخل قهوه خیس بخوره .


* کرم تیرامیسو رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها رو پوشش می دیم (اینکارو می تونید با قاشق هم انجام بدین ).

* اینکارو بایستی لایه به لایه انجام بدیم تا هم بیسکویت و هم کرم اون تموم بشه .

* لایه آخر با کرم پوشونده می شه.

* و بعد روشو با پالت یا قاشق صاف می کنیم .

* و بمدت 6-5 ساعت در یخچال قرار می دیم .
* موقع سرو از یخچال در آورده و روی اون پودر کاکائو الک می کنیم.

* تیرامیسو آماده هست . ولی اگه می خواید تزیین شکیل تری داشته باشید می تونید روی تیرامیسو شابلون  قرار بدین و بعد روی اون پودر قند الک کنید . و بعد از اتمام کار شابلون رو از روی دسر بردارید .

* نوش جان ...
  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — سارا دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۰:۰۶خیلی خوشگل و اسون و رون .ممنون فقط بهار جان یه سوال شما از چه مارک پکینگ پودری استفاده میکنید که اینقدر عالی کیک هاتون پف میکنه البته باید ببخشید این سوال واسه یه پست دیگست ومن اینجا ازتون میپرسم---------------------------------------------------------------سلاممن از تیارا استفاده می کنم  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — marjankhanom دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۰:۵۵بهار جون سلام.اول اینکه خسته نباشید.بعدم اینکه : من قبلاً این تیرامیسوی شما رو با اون آموزشتون که با کیک بود درست کردم.خوشمزه بود اما همون کیکش داغونم کرد تا درست شد.  حالا یه سوال این مقدار خامه فرم گرفته مستلزم استفاده از چند تا پاک خامه صورتیه؟یعنی چند تا خامه ،300 گرم فرم گرفته میده؟یه سوال دیگه اینکه شوهر من از بیسکوییت خیس خورده بدش میاد.این لیدی فینگرا که خیس و خمیر نمیشه که؟چون تا حالا از اینا نخوردم.مرسی گلی جون.---------------------------------------------------------------سلامبرای اینکه بدونید چقدر خامه فرم گرفته خواهید داشت فقط کافیه مقدار شکر و خامه صورتی رو با هم جمع کنید.نه دوست عزیز خمیر نمی شه (البته نمی دونم شاید ذائقه همسرتون با این سازگار نباشه) ولی خمیر نمی شه چون قرار نیست خیس بخوره .  +1homeyra — homeyra دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۱:۳۹سلام بهارك جان عزيز. مثل هميشه زيبا و خوردني. موفق باشيد. از وقتي با سايت شما آشنا شدم انگيزم براي درست كردن انواع دسر و كيك و ژله بيشتر شده .  فقط يه سؤال دارم خواهش مي‌كنم جواب بديد هر چي براتون كامنت مي‌زارم و سوال مي‌كنم كسب جوابم رو نمي‌ده  مي‌خواستم بدونم كيفيت قالبهاي سيليكوني شما چطوره؟ قالبها چيني هستن؟ و اگر خير كجايي هستند؟ ممنونم----------------------------------------------------------------سلام دوست عزیزکامنتی از طرف شما دریافت نکردیم .قالبهایی که در فروشگاه داریم هم چینی هست و هم ایتالیایی البته چینی چندین درجه داره که من کیفیت خوب اونو انتخاب می کنم و خودمم توشون غذا یا ژله و ... درست کردم که حتما توی سایت دیدید ولی در صورت تمایل می تونید از قالبهای سیلیکونی ایتالیایی هم خریداری کنید که بهتره به فروشگاه تشریف بیارید و از نزدیک لوازم رو ببینید.  +1دسر تراميسو — ili دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۱:۴۲سلام عزيزم با تشكر از دستورات خوبتون . ميشه بجاي نسكافه از كاكائو استفاده كنيم .------------------------------------------------------------سلامدوست عزیز این دستور اصلی تیرامیسو هست حالا شما دوست دارید تغییرش بدین ولی معمولا در این مورد کاکائو جایگزین قهوه نمی شه.   +1biscuit — sarinaa دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۷:۴۴salammamnon az recipe jadid va zibayi ke erae nemoodin, mishe be jaye biscuite lady finger az biscuite dige i estefade namud ?ba tashakor--------------------------------------------------------------سلاممی شه جایگزین کرد ولی این دسر واقعی تیرامیسو هست و به این خوشمزگی نخواهد شد.  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — tarila دوشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۲۲:۲۴slm mesi az dastor ghashangeton vali mishe az beskivite beti bor estefade ham kard???--------------------------------------------------------سلامممکنه بعضی بخاطر دسترسی نداشتن به لیدی فینگر از پتی بور هم بجای لیدی فینگر استفاده کنن.  -1پاسخ: دسر تیرامیسو — نیایش سه شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۹:۱۴سلام بهار گلم خسته نباشی اولا که ممنون از آموزشت خانومی بعد هم دو تا چیز می خوام بگم اول اولی رو بگم یا اول دومی رو ؟؟؟بی خیال اول دومی رو می گم ... میشه لطفا دسرهایی از این قبیل (منظورم دسرهای فانتزی و مدرنه) رو بیشتر لطف کنی آموزش بدی؟حالا اولی : اگر که بخواهیم این دسر رو به صورت تک نفره درست کنیم این لیدی فینگرها را بشکنیم توی ظرف بذاریم؟خوب دیگه اونوقت که خوشگل نیستن من تو یه قنادی دیدم تیرامیسو درستیده بودن بعد تو یه ظرفایی شلک قلب ریزونده بودن من نخریدم که نخورم (همین طوری هم 6 کیلو اضافه کردم) اما شکل کیک بود نه بیسکوئیت و بسیار زیاد فراوان اوججل شده بود و چشم نواز اونا رو با همین دستور می درستن یا نه؟ تک نفره چطور سرو کنم؟ مرسی و ماچ چ چ چ چ چ چ چ چ---------------------------------------------------------------سلامحتما آموزش های مدرن هم خواهیم داشت همونطوریکه تا حالا داشتیم.دستور کیک تیرامیسو رو می شه تک نفره هم سرو کرد.  +1.... — سـوگــنـدآبـی سه شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۰:۱۷خامه رو نمی تونم خوب درست کنم  --------------------------------------------------------------دوست عزیز قسمت خامه ها رو ببینید حتما از بین اونا می تونید یکی رو درست کنید.   +1پاسخ: دسر تیرامیسو — نيلوفر سه شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۳:۲۸بهار جان ميشه ليدي فينگرش رو هم خودمون درست كنيم؟ اگر ميشه دستور اونو هم بگين؟ در ضمن ميشه بگين طعم اين ليدي فينگر شبيه چيه كه اينقدر تو طعم اين دسر تاثير گذاره؟ يه جور شيريني تر تو مغازه ها هست كه مي دونم اسمش چيه ولي اونم تشكيل شده از دو تا نون بيضي شكل يا دايره اي هست كه وسطتش خامه داره و خيلي خوشمزه است. نكنه اونه؟----------------------------------------------------------------دوست عزیز بیسکویتش در واقع ترکیب همون لطیفه هست.در آینده سعی می کنم دستورش رو بذارم  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — nezhla سه شنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۲۲:۳۴slm khanumi.khste nabashin.mishe b jaye khameye form gerefte az khameye mamuli estefade kard. v khameye form gerefte k b surate spery hast bayad tu ferizer negahdari she?---------------------------------------------------------------سلامخامه فرم گرفته برای این دستور بهتره چون کرم رو غلیظ تر می کنه.می تونید خامه معمولی رو می تونید طبق روشی که در سایت گفتیم فرم داده و استفاده کنید.خیر اسپری خامه رو در یخچال نگهداری کنید .  0مرغ بدون استخوان — گونش چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۰:۴۰بهار جون خسته نباشیخانمی یه خواهش و تقاضامیگم میشه لطفا هرچه زودتر مراحل در اوردن استخوان مرغو بزارینهمون گالانتین که میگن نیاز مبرم به یادگیری این مورد دارمدر کل به نظرتون میشه از روی تصویر راحت یاد گرفت یا نه(به نظرم سخت میاد یکمی)دعاگویتان هستم همیشهلطف بزرگی میکنی در حقم-------------------------------------------------------------دوست عزیزم متاسفانه نمی شه همه دستورات رو اینجا اجرا کنیم .واقعا متاسفم. شما که نمی خواید آموزشگاههای مختلف از سایت ما رنجیده بشن .امیدوارم درکمان کنید.  0گالانتین — گونش چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۸:۵۴بهار جان ممنونم از پاسختولی متوجه نمیشم چرا فقط برا همین یه دستور این دلیل رو میارین؟بهرحال موفق باشید-----------------------------------------------------------درمورد بعضی دستورات این وظیفه رو داریم که من تا حالا در جواب درخواستها چیزی نمی نوشتم .   +1پاسخ: دسر تیرامیسو — بهاره چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۳:۵۹سلام بهار جونحدود 10 روزه که به وبلاگتون سر نزدم آخه ارشد قبول شدم امروز که اومدم خونه بدو بدو اومدم سراغ کامپیوتر  خیلی ناراحتم که مثل سابق نمیتونم دستورات رو دنبال کنم ولی خوب از طرفی تهران قبول شدم میتونم وسایل رو راحت به صورت حضوری بگیرم همین ذوق زدم میکنهدستور تیرامیسو تون به نظر خوب میاد.من یه دفعه از رو یه دستوری استفاده کردم که توش تخم مرغ داشت هیشکی خوشش نیومد حالا این رو هم امتحان میکن ------------------------------------------------------------سلامخوشحال شدم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.امیدوارم از نزدیک ملاقاتتون کنم .  0یک سوال داشتم — tavangar.e چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۲۰:۱۶من می خوام پودر پاپریکا درست کنم ولی دستور درست کردنشو پیدا نکردم اگه کسی می دونه لطفاً بهم بگهبا تشکر از شما غذای بسیار عالی و خوب و خوشمزه ای به نظر می اومد----------------------------------------------------------------دوست عزیز فلفل دلمه ای قرمز رو خشک کرده و پودر کنید .   +1... — سحر جمعه ۰۷ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۶:۳۳مرسي از اموزش خوبتون خيلي شيك و خوشگل شده. كاش يه دستورائيم بذارين براي ما دانشجوها كه ببريم دانشگاه واسه نهار!آسون و سبكم باشه!مرسي -------------------------------------------------------------از بین اینا می تونید دستورات راحت هم پیدا کنید.  +1تیرامیسو با تخم مرغ — هدی سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۹:۰۱بهار جان مرسی از دستور خوبتون میشه لطفن اون دستور تیرامیسویی که توش تخم مرغ داره رو هم بگی میگن اون از همش خوشمزه ترهاین خامه فرم گرفته رو از شیرینی فروشی ها می تونیم بگیریم؟؟--------------------------------------------------------------ممنونممکنه بعضی قنادیها بفروشن.  +2سلام — zozo جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۶:۰۱اگر این تیرامیسو رو یک شب قبل از سرو درست بشه برای لیدی فینگرها اتفاقی نمیفته؟---------------------------------------------------------------نه فقط کمی نرم تر می شن که بنظر من خوشمزه تر می شه..  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — نيلوفر يكشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۰:۱۳آهان يادم اومد!!! اون شيريني كه ميگفتم شيريني ناپلئوني بود. اون نونش همون ليدي فينگره؟ واي اگه اون باشه كه خيييلييييي خوشمزه است.  ------------------------------------------------------------خیر شیرینی ناپلونی یه خمیر دیگه داره که درست کردنش کمی تخصصی تره.  +1پاسخ: دسر تیرامیسو — samane سه شنبه ۰۷ آذر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۱:۰۸سلام .ميشه براي قسمت خامه ي فر گرفته از خامه ها شانتي پك استفاده كرد؟اگه ميشه لطفا چه جوري ؟ يه عالمه مرسي عزيزم.------------------------------------------------------------------سلامبله می شه . خامه شانتی پک در قسمت خامه ها توضیح داده شده.  +2پاسخ: دسر تیرامیسو — گیسو يكشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۸:۴۱سلام خانم هنرمند من چند روز پیش از اکباتان اومدم فروشگاهتون و کلی وسیله خریدم . تیرامیسو هم درست کردم . عالی شد  فقط یک سوال . مواد داخل تیرامیسو ( مخلوط خامه و پنیر و شکر و وانیل ) زیاد اومده و من داخل فریزر گذاشتم . آیا برای تیرامیسوی بعدی میتونم ازش استفاده کنم یا دیگه به درد نمیخوره ؟-----------------------------------------------------------------سلامامیدوارم از خریدتون راضی باشید . بله می تونید استفاده کنید .   0دسر تیرامیسو — حسل شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۴:۳۳آهان راستی بهار جون می تونم لای این بیسکوست و خامه آناناس یا موز حلقه شده یا گردو پودر شده بریزم؟ خوب میشه فکر کنما  --------------------------------------------------------------می شه بریزید ولی در دستور اصلی تیرامیسو این مواد نیستن.   0مدت نگهداری این ئسر — حسل دوشنبه ۰۴ دی ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۰:۲۸باسلام و خسته نباشید خواستم بپرسم که مدت نگهداری این دسر توی یخچال چند روزه؟ با توجه که به اینکه لاش خامه و پنیر داره.... متشکرم----------------------------------------------------سلام کل دسرها بهتره یکی دو روز اول مصرف بشن چون همه چی تازش یک چیز دیگش و هر چقد بیشتر بمونه کیفیتش میاد پایین.م  0دسرتیرامیسو — مونا يكشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۱ ، ساعت ۰۰:۰۸عالی بود آبجی ... بی نظیری.فقط میشه که بیسکویتها خورد باشن؟ درسته نباشن ؟یا بهتر بگم من این مواد رو به صورت یکنواخت میخوام باید چیکار کنم؟--------------------------------------------------------------عزیزم تیرامیسو به این صورت درست می شه . اونموقع خیس کردنش توی قهوه به مشکل برمی خوره . امتحان نکردم .  0تیرامیسو — سارینا دوشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ، ساعت ۱۶:۱۸سلام بهار جونیه سوال؟خامه ی فرم گرفته رو تا چند وقت میشه تو فریزر نگهداری کرد؟یه دنیا ممنون از دستوراتتون.   --------------------------------------------------------سلامتا زمانیکه تاریخ انقضا داره.  0برش زدن — 13650 جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ ، ساعت ۱۸:۲۱سلام بهار جون من خیلی شما رو دوست دارم به خاطر این همه سلیقه.یک سوال؟ این دسر تیرامیسو ایا راحت برش میخوره و داخل ظرف پیش دستی قرار میگیره یا نه باید برای مهمونها به صورت تک نفره درست کرد؟------------------------------------------------------------سلامبله راحت برش می خوره .  0ن — MAHSA شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ ، ساعت ۰۹:۵۲سلام.ببخشید دز صورت نبود ماسکارپونه از چه پنیر خامه ای استفاده کنیم؟منظورم اینه شور نمیشه دسرمون؟-------------------------------------------------------------سلامدر کیک تیرامیسو توضیحاتی در این خصوص داده شده لطفا مطالعه بفرمایید.ممنون  0پاسخ: دسر تیرامیسو — رویا پنجشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ ، ساعت ۱۲:۰۰سلام.میشه از بیسکویت دیگه ای استفاده کنیم؟------------------------------------------------------------سلاملیدی فینگر از مواد اولیه تیرامیسو هست پس نمی شه با بیسکویت دیگه ای جایگزین کرد . نمی گم بخواید کیک تیرامیسو درست کنید . 
نوشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم خرداد 1392ساعت 22:2  توسط بانو  | 
نمايش باکس نظرات
بستن باکس نظرات